Datum:

Izdelava spletnih strani Škofja Loka

Najverjetneje ste ta članek našli, ker ste v Google vpisali izdelava spletnih strani Škofja Loka ali kakšen drug podoben izraz. Tako, kot ste nas našli Vi, Vas lahko najdejo tudi vaše stranke, vendar le pod pogojem, da je vaša spletna stran izdelana kvalitetno in nudi dobro uporabniško izkušnjo.

Prispeli ste na pravo stran. V podjetju Web Center bomo poskrbeli za vse stvari, ki jih boste potrebovali tekom izdelave vaše spletne strani. Tako vam ne bo potrebno skrbeti, kako izbrati najboljše gostovanje spletne strani, kateri SSL certifikat uporabiti, ali je optimizacija spletne strani za vas smiselna …

Tukaj smo zato, da Vam pomagamo pri vašem spletnem pristopu. Zaupajte našemu znanju in poskrbite za vaš videz na spletu.

1. Povpraševanje

V kolikor se zanimate za izdelavo spletnih strani v Škofji Loki, nam preko konaktnega obrazca ali na mail [email protected] posredujte nekaj informacij o vašem projektu. Na osnovi prejetih informacij bomo za sestavili ponudbo, prilagojeno vašim zahtevam in željam.

Vsako stranko pred začetkom projekta tudi obiščemo, da se pogovorimo o specifikah, ki jih zahteva  izdelava spletnih strani. Ob pričetku bomo skupaj pregledali komponente, ki jih mora stran vsebovati. V kolikor niste prepričani, kaj vse bi vaša spletna stran morala vsebovati, vam predlagamo, da preberete naš članek z naslovom izdelava spletnih strani – cenik.

V tem članku boste spoznali najpogostejše komponente, ki se uporabljajo na spletni strani. Glede na ocenjen obseg dela, ki ga lahko določite tudi sami, smo na koncu članka izdelava spletnih strani – cenik pripravili okvirne cene, glede na vaše potrebe. Cenik izdelave se prav tako nahaja na koncu članka izdelava spletnih strani Škofja Loka.

[/tm_pb_text][tm_pb_image admin_label=”Image” src=”https://www.web-center.si/wp-content/uploads/2018/10/izdelava-spletnih-strani-Celje-ključne-besede.png” alt=”Izdelava spletnih strani Celje – ključne besede” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”center” disabled=”off” disabled_on=”||on|on” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/tm_pb_image][/tm_pb_column][/tm_pb_row][/tm_pb_section][tm_pb_section admin_label=”section” transparent_background=”on” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” custom_padding=”5%||5%|” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][tm_pb_row admin_label=”row”][tm_pb_column type=”2_3″][tm_pb_text admin_label=”Ključne besede” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

2. Analiza konkurence in ključnih besed

V prvi fazi izdelave bomo raziskali na kakšen način ljudje na spletu iščejo vaše izdelke ali storitve. Tako bomo razumeli in vedeli, katere ključne besede je potrebno vključiti v stran.

Prav to so osnove za visoko razvrščanje vaše spletne strani v iskalniku Google. Glede na ključne besede, ki jih bomo določili, vam bomo posredovali navodila, s pomočjo katerih boste napisali besedilo, ki bo pritegnalo uporabnika in se na Googlu visoko uvrstilo. V kolikor vam čas ne dopušča sestavo zanimivih vsebin, ki bodo pritegnile uporabnika, se lahko obrnete na nas.

3. Izdelava spletne strani

Pri izdelavi spletne strani bomo upoštevali zadnje trende in poskrbeli za hitro delovanje spletne strani ter prilagoditev na vse mobilne naprave. Optimizirali bomo slike, uredili “caching” na spletni strani, povezali stran z Google analitiko in Google search console …

Spletna stran podjetja je velikokrat prvo srečanje vašega potencialnega kupca z vašim podjetjem, zato je celostna podoba strani in zagotovitev pravih informacij za uporabnike na spletu ključnega pomena. Za lažje kasnejše upravljanje spletne strani, bomo spletno stran izdelali v uporabniškem vmesniku WordPress, ki je najbolj razširjen prav tako pa preprost za končnega uporabnika.

Tako boste lahko zgolj z nekaj kliki objavili novo novico, blog zapis, posodobili pomembne datume na strani …

S pomočjo odzivnega dizajna spletne strani, bomo poskrbeli za različno prikazovanje več elementov. Se sprašujete, kako to izgleda v praksi? Če obiščete prav ta članek preko telefona, se na koncu članka izpiše drugačen kontaktni obrazec, kakor če to storite preko računalnika.

Tako bo vaša nova stran pregledna in prilagojena uporabnikom.

4. Spletni marketing

Vsaka kvaliteno izdelana spletna stran za maksimalno učinkovitost potrebuje ustrezno podporo. To je lahko Facebook oglaševanje, napredna optimizacija spletne strani, Google oglaševanje …

V koliko želite, da vaša spletna stran resnično zaživi in izkoristi ves potencial, ki ga ima, smo Vam med samo izdelavo in po njen vedno na voljo za svetovanje in sodelovanje na področju spletnega marketinga. Spletni marketing najpogosteje izvajamo kot:

Vsaka storitev in vsak produkt se med seboj razlikujejo. Prav zaradi tega se razlikujejo tudi spletni kanali, s pomočjo katerih dosežemo vašo ciljno skupino ljudi. Ko bo vaša spletna stran postavljena, je pravi trenutek, da se odločite za spletni marketing!

CENA IZDELAVE SPLETNIH STRANI

Cena izdelave spletnih strani je v največji meri odvisna od obsega dela. V kolikor je vaš projekt manj zahteven, nam lahko svoje želje zaupate v kontaktnem obrazcu, mi pa vam posredujemo našo ponudbo.

Če še niste prepričani, kaj vse in na kakšen način si želite na strani predstaviti, se bomo oglasili v vašem podjetju in vam glede na sestanek posredovali ponudbo z našimi predlogi za izdelavo spletne strani.

KONTAKT

    Komentiraj objavo

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja