" />

Izdelava spletnih strani

V digitalnem svetu je spletna stran velikokrat prva interakcija potrošnikov z vašim podjetjem. Naše spletne rešitve so vizualno privlačne in nudijo odlično uporabniško izkušnjo, ki bo poskrbela za boljšo konverzijo vaših uporabnikov.

Podjetja, ki sodelujejo z nami:

ZAKAJ JE SPLETNA STRAN TAKO ZELO POMEMBNA

V digitalnem svetu je spletna stran velikokrat prva interakcija potrošnikov z vašim podjetjem. Naše spletne rešitve so vizualno privlačne in nudijo odlično uporabniško izkušnjo, ki bo poskrbela za boljšo konverzijo vaših uporabnikov. Vse to so rezultati, ki lahko neposredno in pozitivno vplivajo na vašo rast in dobiček.

Osnova za oglaševanje

Osnova za spletno oglaševanje

Priložnost za rast

Hitra rast s pravim pristopom

Zaupanje kupcev

Zadovoljstvo strank

KAJ VPLIVA NA USPEŠNOST STRANI?

Dizajn

Uporabniška izkušnja

Hitrost nalaganja

Število obiskovalcev

1

Analiza konkurence in ključnih besed

Analiza konkurence in ključnih besed je prvi korak, ki ga pripravimo pri pripravi projektne dokumentacije. Na podlagi iskanj, ki jih opravijo uporabniki, bomo pripravili besedilo, naslove, kategorije in ostale vsebine na spletni strani.

2

Izdelava dizajna

V programu Figma začnemo z oblikovanjem spletne strani. S pomočjo programa tako oblikujemo prav vse elemente, ki bodo na spletni strani. Spletno stran oblikujemo do končnega izgleda, pri tem pa seveda upoštevamo vaše želje. Šele po vaši potrditvi dizajna prvič stopimo v stik s pravim programiranjem. Sledi “prenos” videza v spletno stran, ki jo boste kasneje z lahkoto opravljali preko vmesnika WordPress.

3

Potrditev dizajna in izdelava spletne strani

Pri izdelavi spletne strani upoštevamo vsa pravila in trende, ki so potrebni za odlično spletno stran. Spletna stran mora biti hitra in preprosta, povezana z družabnimi omrežji, prilagojena za vse mobilne naprave, z urejeno on site optimizacijo spletne strani… S pomočjo uporabniškega vmesnika wordpress, boste tako lahko sami na preprost način upravljali s spletno stranjo. Ker razumemo, da se je prav vsako stvar potrebno naučiti, smo vam tudi po izdelavi spletne strani vedno na voljo, da vam pri urejanju strani nudimo pomoč.

4

Spletno stran imamo, kaj pa sledi sedaj?

Učinkovitost vaše spletne strani je sedaj odvisna predvsem od tega, koliko ljudi bo vašo spletno stran obiskalo. Spletno stran, lahko v središče spletnega dogajanja pripeljemo s pomočjo optimizacije spletnih straniGoogle oglaševanja in Facebook oglaševanja.

IZJAVE NAŠIH STRANK

Optimizacijo naše spletne strani že vrsto let zaupamo ekipi Web Centra. Zadovoljni smo z rezultati njihovega dela, odnosom in strokovnostjo.

Katja Milosavljević | Avtotehnika Celje

Z Web Centrom sodelujemo že od našega začetka poslovanja. Izjemno smo zadovoljni z našim sodelovanjem, saj smo v tem obdobju resnično optimizirali naše pozicije na Google-u, hkrati pa smo uspešno lansirali tudi Google oglaševanje, ki prinaša zelo lepe rezultate. Web Center ekipo bi priporočil vsakemu, ki potrebuje celovito rešitev za Google, hkrati pa si želi, da na drugi strani stoji partner, ki ima posluh za samo poslovanje.

Tilen Kosmač | Pivovarna Laško Union

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA SEO?

Dizajn spletne strani vpliva kar na 94 % celotnega prvega vtisa uporabnika.
89 % potrošnikov kupuje pri konkurentu po slabi uporabniški izkušnji.
73 % podjetij vlaga v oblikovanje in uporabniško izkušnjo, da bi svojo blagovno znamko razlikovalo od konkurentov.

Pogosta vprašanja

Od česa je odvisna cena izdelave spletne strani?

Največji vpliv na ceno imajo zahtevnost dizajna, število podstrani ter število jezikovnih različic spletnega mesta. Cenik izdelave spletnih strani in podroben opis posameznih sklopov si lahko pogledate na priloženi povezavi. S pomočjo cenika, ki smo ga objavili in opisov posameznih komponent, boste lahko sami ocenili približno ceno izdelave spletne strani s specifikacijami, ki si jih želite imeti!

Koliko časa traja izdelava?

Od potrditve ponudb do objave nove spletne strani traja od 3 do 6 mesecev. Na čas izdelave v največji meri vpliva obseg in zahtevnost izdelave.

Kakšni so stroški oglaševanja na mesečni ravni?

Stroški oglaševanja spletne strani se v povprečju gibajo med 500 in do 100.000 € mesečno.

KONTAKT

    AKTUALNI PRISPEVKI