izdelava spletnih strani

izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani v podjetju Web Center

Pri Izdelavi spletne strani vam ni potrebno izgubljati časa z iskanjem gostovanja, domene, SSL certifikata, optimizacijo spletne strani… Pri nas bo spletna stran izdelana natanko tako, kot si jo želite z upoštevanjem zadnjih trendov na trgu. V sodobnem svetu predstavlja izdelava spletne strani prvi korak do pravilnega spletnega pristopa. Odlično bi bilo namreč, da podjetje, ki vam je spletno stran izdelalo poskrbi še za optimizacijo spletne strani in ne nazadnje spletni marketing v celoti.

izdelava spletnih strani

Analiza konkurence in ključnih besed

Ker si želimo vašo storitev ali izdelke čim boljše predstaviti, je potrebno natančno analizirati vašo konkurenco ter raziskati s katerimi ključnimi besedami vas stranke najdejo. S temi podatki, si bomo pomagali pri načrtovanju spletnega mesta, ter prešli na drugo točko izdelave.

Photoshop

V programu Photoshop začnemo z oblikovanjem spletne strani. S pomočjo programa tako oblikujemo prav vse elemente, ki jih bo spletna stran imela. Spletno stran oblikujemo do končnega izgleda, ki ga potrdite. Šele nato prvič stopimo v stik s pravim programiranjem. Sledi “prenos” videza v spletno stran, ki jo boste kasneje z lahkoto opravljali preko vmesnika WordPress.

Izdelava strani

Pri izdelavi spletne strani upoštevamo vsa pravila in trende, ki so potrebni za odlično spletno stran. Spletna stran mora biti hitra in preprosta, povezana z družabnimi omrežji, prilagojena na prav vse mobilne naprave, z urejeno on site optimizacijo spletne strani… S pomočjo uporabniškega vmesnika wordpress, boste tako lahko sami na preprost način upravljali s spletno stranjo. Ker razumemo, da se je prav vsako stvar potrebno naučiti, smo vam tudi po izdelavi spletne strani vedno na voljo, da vam pri urejanju strani pomagamo.

Spletno stran imamo, kaj pa sledi sedaj?

Učinkovitost vaše spletne strani je sedaj odvisna predvsem od tega, koliko ljudi bo vašo spletno stran obiskalo. Če boste imeli trgovino v središču nakupovalnega centra, ki ga dnevno obišče ogromno ljudi, boste nedvomno prodali več, kot če se vaša trgovina nahaja na robu mesta. Spletno stran, lahko v središče spletnega dogajanje, tako pripeljemo s pomočjo prvih mest na iskalniku googlu – optimizacija spletne strani. Prav tako pa lahko uporabimo Facebook oglaševanje ter google oglaševanje.

Cena izdelave spletnih strani

Od česa je torej odvisna končna cena izdelave spletne strani? Največji vpliv na ceno ima zahtevnost dizajna, število pod strani ter število jezikovnih različic spletnega mesta. Cenik izdelave spletnih strani in podroben opis posameznih sklopov, si lahko pogledate na priloženi povezavi. S pomočjo cenika, ki smo ga objavili in opisov posameznih komponent, boste lahko sami ocenili pribljižno ceno izdelave spletne strani s specifikacijami, ki si jih želite imeti! Zaupajte nam nekaj informacij o svojem projektu in z veseljem vam bomo pripravili informativno ponudbo.

Pridružite se nam tudi vi


Digitalni marketing je prava odločitev za promocijo vašega posla! Zaupajte nam več o svojem projektu.

spletni obrazec